Keresés

Belépés

Hírlevél

Látogatók

Oldalainkat 68 vendég és 0 tag böngészi

Tenyésztői Klub - Meghívó

Január 31-ig még várjuk az új jelentkezéseket a szombati bábolnai programra!

Tisztelt Tenyésztők, Érdeklődők!

Figyelem!

A január 13.-ra tervezett Bábolnai Tenyésztői Klubösszejövetel elmarad!

Rombauer Tamás a hét végén váratlan és visszautasíthatatlan bírói meghívást kapott Dohából e hó 12.-13.-ra.

Az összejövetel új időpontja 2018.02.03.10 óra. Kérjük a részvételi szándékát mindenki jelezze előre a meghívóban leírtaknak megfelelően.

A meghívó letöltéséhez kattinson ide.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Előzmények:

A Kisbéri és Gidrán Tenyésztői Klub 2018. január 13-án, szombaton 10 órakor szakmai beszélgetésre hívja az érdeklődőket. 

Beszélgető partnerünk, előadónk: Rombauer Tamás, a Bábolnai Arab Ménes vezetője.
Téma: Szakmai beszélgetés a párosítás szempontjairól, tudományáról, „művészetéről”, különösen a fajtaregenerációt igénylő időszakokban, valamint a shagya arab, anglo-arab lehetséges szerepe a mai félvértenyésztésben.
Helyszín: Bábolna, Ötösfogat étterem, majd ebéd után a ménesudvar és a kancaménes

Jelentkezési határidő: 2018.01.08.

Klubfoglalkozásaink nem zártkörűek, minden érdeklődőt szívesen látunk.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

A január 13.-ra tervezett Bábolnán tartandó Tenyésztői Klubrendezvényre a minimálisan szükséges létszám jelentkezése már megvan, az összejövetelt megtartjuk.

Szeretnénk minél több érdeklődő részvételét lehetővé tenni, ezért a jelentkezési határidőt meghosszabbítjuk jan. 11. csütörtökig.

Terveink szerint a szakmai beszélgetés 10 órától 2-3 órai időtartamú lesz, az érdeklődés és a felvetődő témák függvényében, majd ebéd a helyszínen, azt követően kerül sor fakultatív programunkra, a Ménesudvarban a mének, majd a kancaménes megtekintésére.

Kérjük, hogy a mellékelt meghívóban is részletezett programunk sikeréhez minél többen járuljanak hozzá a részvételükkel, aktív érdeklődésükkel, használják ki ezt a ritka lehetőséget, hogy a ménes vezetője társaságában ismerkedhetnek a magyar lótenyésztés egyik gyöngyszemével.

Szíveskedjenek a fenti határidőig jelezni a részvételi szándékukat. Akik jelentkeznek, feltétlen jöjjenek is el, hogy a távolmaradással ne hozzák kellemetlen helyzetbe a szervezőket.

Ismételten felhívjuk a figyelmét az érdeklődőknek, hogy aki társulva szeretne utazni, az azt is jelezze a jelentkezésében, hogy honnan érkezik, hogy az egy irányból jövőknek segíthessünk a közös utazás megszervezésében.