Keresés

Belépés

Hírlevél

Látogatók

Oldalainkat 119 vendég és 0 tag böngészi

Meghívó a Trakehneni Körungra

Tisztelt Tenyésztőtársak!

A kisbéri tenyésztői klub az őszi Trakehneni körungra szervez kirándulást.

A látogatás célja, hogy kitekintést nyújtson e tradicionális fajta jelenéről, egy ilyen rendezvény színvonaláról, ünnepélyességéről, a lovak minőségéről, melynek tenyésztési alapjai, tenyésztéstechnikája korábban megegyezett a kisbéri fajtáéval.


A rendezvény időpontja: november 7-10, helyszíne:

Neumünsterben a Holstein Halle.

Várható költsége repülőúttal, bérautókkal, félpanziós szállással 4 éjszakára, valamint a rendezvény belépőjegyeivel 3 egész napra nagyságrendileg 180-200 ezer Ft/fő (minimum kétágyas elhelyezéssel). Ez nagymértékben függ a foglalás időpontjától mind a repülőjegy, mind a szállás vonatkozásában.

Felhívásunk célja, hogy felmérjük a részt venni kívánók számát. A jelentkezéseket kérjük lehetőleg e-mailben Janászik Andreának vagy Szöllősi Árpádnak jelezni legkésőbb április 8-án délig.

Terveink szerint nov. 7.-én, csütörtöki napon lenne a kiutazás és hétfőn reggel a visszaút. Így a pénteki szabadonugratást már láthatjuk, és a vasárnapi látványos árverést is stresszmentesen élvezhetik végig a résztvevők. Mivel mind a repülőjegy, mind a szállás-és autófoglalás már részben, vagy teljes kifizetéssel történhet, a befizetést 2 részletben kérjük majd az egyesület számlájára. 100 eFt-ot a jelentkezési határidő utáni napokban, legkésőbb április 15-ig, majd már a konkrét foglalási árak ismeretében legkésőbb a rendezvény előtt 1 hónappal kérjük a még szükséges összeget, hisz pl. a repülőjegy a foglalás időpontjától függően 25-50 eFt között mozoghat. A szállás- és bérautó-árak pedig az idő múlásával biztosan drágulnak, a közeli, jobb lehetőségek meg fogynak, a később jelentkezők valószínűleg csak drágábban utazhatnak.

Remélve, hogy minél többen élnek a lehetőséggel várjuk mindannyiunk érdekében a gyors jelentkezéseket:

Janászik Andrea,              Boda János,        Fekete Tamás,                  Szöllősi Árpád